Bride and groom in the forest


باید واضح باشد که صحبت کردن در طول مراسم های کلیدی عروسی و یا جشن عقد به اندازه – یا حتی بدتر از– حرف زدن در حین فیلم، نمایش یا کنسرت بی‌ادبانه است. متخصصان می‌گویند: «مهم این است که تمرکز روی زوج باقی بماند. صحبت کردن در طول مراسم و جشن عقد یا هنگام خواندن خطبه و سوگندهامی‌تواند حواس‌پرت‌کننده باشد و نشان‌دهنده عدم احترام است. همچنین برای دیگر مهمانانی که سعی در تماشا و شنیدن مراسم دارند، آزاردهنده است.»

سمت‌گیری نکنید (موقع نشستن)

در حالی که برخی زوج‌ها هنوز از خانواده‌هایشان می‌خواهند در دو سمت مقابل هم در فضای مراسم  بنشینند، این موضوع کمتر از گذشته رایج است. برنامه ریزان می‌گویند: «مطابق با راهنمایی مسئول راهنما (usher) که شما را راهنمایی می‌کند، عمل کنید، و نگران نباشید اگر در سمت خاصی نیستید.» آنها اضافه می‌کنند: «بسیاری از مراسم‌ها اکنون در هر دو طرف راهرو، صندلی‌های فراگیر (غیرسمت‌دار) دارند. این به یکسان شدن تعداد مهمانان کمک می‌کند و این رسمی است که اکثر زوج‌ها دیگر زیاد نگران آن نیستند.»

آداب معاشرت مهمانان: مراسم پذیرایی

در جای تعیین‌شده خود بنشینید

چه امیدوار بودید کنار عموزاده مورد علاقه‌تان، کنار آن ساقدوش مجرد، یا میزی نزدیک پیست رقص بنشینید، هرگز درست نیست که چیدمان صندلی‌ها را تغییر دهید. مدیران تشریفات عروسی می‌گویند: «برنامه‌ریزی چیدمان صندلی‌ها در مراسم پذیرایی و باغ تالار می‌تواند یکی از سخت‌ترین (و سیاسی‌ترین!) جنبه‌های یک عروسی باشد.» آنها اضافه می‌کنند: «معمولاً فکر و تلاش زیادی صرف طرح چیدمان صندلی‌ها می‌شود، بنابراین مهم است که در صندلی‌ها یا میزی که به شما اختصاص داده شده باقی بمانید.» (البته، به گفته آنها، بعد از شام، می‌توانید آزادانه برای دیدار و گپ‌وگفت با دوستانی که در جای دیگری نشسته‌اند، دور بزنید.)

برای تمام مدت مراسم برنامه‌ریزی کنید

اگر نیاز دارید که پس از مراسم عقد عروسی را ترک کنید، باید از قبل به زوج اطلاع دهید. در غیر این صورت، برای حضور در تمام لحظات کلیدی برنامه‌ریزی کنید، حتی اگر به معنای انتخاب پروازی دیرهنگام‌تر یا پرداخت هزینه اضافی به پرستار کودک شما باشد.

کارشناسان می‌گویند: «یک دستورالعمل سنتی این است که عروسی را زود ترک نکنید.» آنها ادامه می‌دهند: «اگر مجبور هستید، مطمئن شوید که حداقل تا پایان تمام بخش‌های اصلی پذیرایی، مانند شام، تمام سخنرانی‌ها، رقص‌های اول و بریدن کیک، صبر کنید.»

هدیه بیاورید (یا برنامه‌ریزی کنید که ارسال کنید)

با اینکه آداب معاشرت ایجاب می‌کند که وقتی در عروسی زوجی شرکت می‌کنید، به آن‌ها هدیه بدهید، اما الزامی نیست که آن را در روز عروسی همراه خود بیاورید – به خصوص اگر شما (یا آن‌ها) برای مراسم در حال سفر هستید. متخصصان می‌گویند: «برای عروسی‌هایی که در مقصدی دور برگزار می‌شوند، مراقب باشید هدیه‌ای را با خود حمل نکنید که زوج مجبور شوند آن را به خانه بفرستند، و در عوض، آن را مستقیماً به خانه جدید زوج ارسال کنید. سپس می‌توانید یک کارت با یادداشتی درباره هدیه‌ای که به خانه‌شان خواهد رسید، همراه خود به عروسی ببرید.»

به طور سنتی در گذشته ها، مهمانان هدیه‌ای به اندازه ای “تقریباً معادل هزینه حضور به عنوان مهمان” می‌دادند. کارشناسان می‌گویند: «با این حال، مهم است که اشاره کنیم، آنچه را که توان مالی‌اش را دارید، هدیه بدهید. شما به این دلیل به عروسی دعوت شده‌اید که فردی ارزشمند در زندگی زوج هستید، نه به خاطر هدیه‌ای که به آن‌ها خواهید داد.»

محدودیت‌های غذایی را از قبل اطلاع دهید

عروسی‌هایی که خدمات پذیرایی را توسط تشریفات عروسی دارند، انعطاف‌پذیری یک منوی انتخابی را ارائه نمی‌دهند. بنابراین، اگر هر گونه محدودیت غذایی دارید، باید در اسرع وقت به زوج اطلاع دهید (نه زمانی که گارسون در حال سرو غذا در باغ تالار است).

با توجه به اینکه حساسیت‌های غذایی، آلرژی‌ها و رژیم‌های غذایی خاص نسبتاً رایج هستند، زوج عروس و داماد سعی کرده‌اند تا حد امکان محدودیت‌ها را رعایت کنند. ایجاد (و سرو) بیش از ۱۰۰ وعده غذایی برای مهمانان که مناسب هر سلیقه‌ای باشد، می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. توصیه می‌شود، مگر اینکه گوشتی سرو شود که بیش از حد نپخته باشد (که می‌توانید درخواست کنید دوباره پخته شود)، در غیر این صورت اگر غذای سرو شده مورد علاقه شما یا مطابق عادات غذایی شما نیست، روی پیش‌غذاها، کیک و میان‌وعده‌های دیگر تمرکز کنید (یا در راه خانه یک سفارش از فست فود مورد علاقتان بدهید).

مسئولانه نوشیدنی بنوشید

یک مهمان عروسی عالی، مسئولانه نوشیدنی می‌نوشد – حتی وقتی کس دیگری هزینه را تقبل می‌کند. کارشناسان می‌گویند: «بار آزاد همیشه خیلی وسوسه‌انگیز است و با تمام وجود خوش بگذرانید، اما تا جایی ننوشید که به “آن” مهمان معروف که تا مدت ها مبحث کل دورهمی ها و جشن هاست تبدیل شوید. خوش بگذرانید، جشن بگیرید، اما مراقب میزان نوشیدنی‌تان باشید. بار آزاد یک حرکت سخاوتمندانه از سمت عروس و داماد است، با این حال، شناختن حد و مرزتان مهم است.»

معاشرتی باشید

بهترین مهمانان عروسی با هم‌میزی‌های خود در باغ تالار صحبت می‌کنند، جایی در پیست رقص پیدا می‌کنند و به طور کلی طوری رفتار می‌کنند که انگار دارند خوش می‌گذرانند. کارشناسان می‌گویند: «جشن بگیرید! به جشن بپیوندید، به پیست رقص بروید و نشان دهید که فعالانه از جشن لذت می‌برید، که این خود باعث ایجاد یک روز شادتر برای زوج نیز خواهد شد.» آنها ادامه می‌دهند: «خودتان را نه تنها به دیگر مهمانان عروسی، بلکه به خانواده و دوستان نزدیک زوج نیز معرفی کنید. اگر عروسی توسط والدین میزبان برگزار می‌شود، تشکر از والدین برای نشان دادن قدردانی از یک روز فوق‌العاده، یک حرکت دوست‌داشتنی است.»

قوانین محل برگزاری و باغ تالار را رعایت کنید

در مراسم پذیرایی در یک موزه هنری، به مجسمه‌ها دست نزنید؛ کوکتل خود را به محوطه استخر نبرید؛ و به سایر محدودیت‌های تعیین‌شده توسط محل برگزاری و تشریفات عروسی برای ایمنی خودتان احترام بگذارید.

برنامه ریزان می‌گویند: «اگر غذا و نوشیدنی در مناطق خاصی از باغ تالار مجاز نیستند، بخش‌هایی از محل برگزاری به روی مهمانان بسته شده‌اند، یا از مهمانان خواسته می‌شود به دلیل اتمام عروسی محل را ترک کنند، لطفاً نزاکت به خرج دهید و قوانین را رعایت کنید.»

نگرش مثبت خود را حفظ کنید

جلوی وسوسه خود درباره نظر دادن در همه مورد، از گل‌ها گرفته تا غذا، ممکن است دشوار باشد، اما اگر حرف خوبی برای گفتن ندارید، پس اصلاً چیزی نگویید. کارشناسان یادآور می‌شوند: «انتقادات خود را در دلتان نگه دارید. شاید در مورد انتخاب منو، محل برگزاری، باغ تالار یا چاپ (دعوتنامه‌ها) سوالاتی داشته باشید، اما به یاد داشته باشید که هر جزئیاتی از کل روز با دقت و زحمت توسط زوج برنامه‌ریزی و با تشریفات عروسی هماهنگ شده و پر از تصمیمات معنادار است. روز عروسی آن‌ها باید پر از شادی، تمجید و کلمات مثبت باشد.»

به یاد داشته باشید که آداب معاشرت شامل حال شما هم می‌شود

کارشناسان تاکید می‌کنند: «گاهی اوقات مهمانان سعی می‌کنند برای برخی مسائل – مثل ورود زودهنگام به سالن پذیرایی، یا عکس گرفتن در مراسمی که گفته شده گوشی‌ها خاموش باشند – استثنا قائل شوند، به این دلیل که ارتباط خاصی با زوج دارند: مثلاً ‘من عمه عروس هستم!’ یا ‘من دوست دانشگاهیشان هستم!’» آنها ادامه می‌دهند: «اما در واقعیت، همه در عروسی یک مهمان ویژه (VIP) هستند. هر مهمان برای زوج شخص خاصی است. اگر به امکانات ویژه‌ای نیاز دارید، با مسئول هماهنگی محل برگزاری یا مسئول تشریفات عروسی تماس بگیرید. ما با کمال میل تلاش می‌کنیم تا درخواست‌های مهمانان را برآورده کنیم – تا زمانی که این درخواست در توان ما باشد و با خواسته‌های زوج تضاد نداشته باشد.»

عمارت ولنجک با فراهم کردن محیطی آرام و دل‌نشین ،در خدمت شماست تا روز فوق‌العاده‌ای هم برای زوج هم خانواده‌ها و هم میهمانان آنها فراهم کند و خواسته ها و آرامش هر دو طرف را در نظر می‌گیرد و در هماهنگی کامل با تشریفات عروسی حرکت خواهد کرد.

منبع: brides

بخش نظرات بسته است